Dorwest Homeopthatie voor dieren

  • Dorwest Homeopthatie voor dieren
Beschikbaarheid:
Vooruit besteld
Model:
Diverse maatvoeringen
Merk:
Dorwest
Zonder beoordeling Geef beoordeling

Verzendkosten

    • Gratis verzending vanaf €75, -
    • Bij bestellingen lager dan €75, - rekenen wij €3,95 verzendkosten.

Snelle levering

    • Voor 14:00 uur (op werkdagen) besteld is dezelfde dag verzonden! *Let op: vanwege COVID-19 is het druk bij PostNL. Hierdoor kan uw zending vertraging oplopen*

Naast de producten op basis van kruiden heeft Dorwest een ruim assortiment homeopatische producten voor honden en katten. Alhoewel wij de homeopathische producten voor dieren van Dorwest niet standaard voorradig hebben, zijn deze wel bij ons te bestellen. De door u gewenste producten bestellen wij dan bij onze eerstvolgende bestelling bij Dorwest.

Als u homeopathische producten van Dorwest wenst te bestellen kan u dat doen door contact met ons op te nemen, dit kan telefonisch op 050-3091505 of via het contactformulier op onze website.

Dorwest over homeopathie voor dieren (Bron: website Dorwest)

Ons homeopathisch assortiment is samengesteld in overleg met homeopathische dierenartsen om ervoor te zorgen dat de geboden producten veilig zijn voor u om aan uw dieren te geven en kunnen dus met hetzelfde vertrouwen worden gebruikt als onze andere producten. Al onze homeopathische preparaten kunnen worden gebruikt in combinatie met ons assortiment voedingssupplementen. Homoeopathische potenties of homoeopathische sterktes, lijken ongebruikelijk in zoverre dat hoe meer verdund de 'moedertinctuur' is, des te sterker deze is. 3C is het minst krachtig en 30C is de sterkste.

Gemakkelijk in te nemen

Elke flacon bevat ongeveer 100 sucrosekogels geïmpregneerd met de tinctuur. De flacon is zo ontworpen dat de ballen direct in de bek kunnen worden gegeven. Dit doet u door de flacon ondersteboven te houden en het deksel te draaien zodat één bal in de dop kan vallen. Open de bek van het dier en laat de bal direct van de dop in de bek vallen. Deze methode wordt gebruikt zodat uw hand de sucroseballen niet raakt omdat de natuurlijke oliën op de huid van invloed kunnen zijn op deze delicate ballen - niet omdat er schade aan de persoon wordt toegebracht.

Assortiment Homeopathie voor dieren:

Arnica 15C                  - 100 pcs
Caulophyllum 30C     - 100 pcs
Euphrasia 15C            - 100 pcs
Fragaria 3C                  - 100 pcs
Gelsemium 30C           - 100 pcs
Hepar Sulph 30C         - 100 pcs
Merc Viv 15C                - 100 pcs
Pulsatilla 15C                - 100 pcs
Rhus Tox 6C                  - 100 pcs
Symphytum 15C           - 100 pcs
Urtica Urens 3C            - 100 pcs
Urtica Urens 30C           - 100 pcs

Over Dorwest

Niets is beter dan een gezonde, gelukkige hond of kat. Bij Dorwest weet men dat omdat ze net zoveel van honden houden als dat u doet. Al bijna 70 jaar heeft Dorwest doormiddel van het fokken, werken en honden meenemen naar shows. Hierbij heeft men veel ervaring en kennis van kruiden opgedaan voor de gezondheids- en voedingsbehoeften van de hond. Een echt familiebedrijf dat inmiddels bij de derde generatie ondernemers is aangekomen. In meer dan 20 landen over de hele wereld helpt Dorwest hond- en kattenbezitters hun huisdieren gezond en tevreden te houden.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Deel

Tags: