Dorwest Scullcap & Valerian

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
100 stuks / 200 stuks / 500 stuks
Merk:
Dorwest
€ 13,95
Excl. BTW: € 11,53
4/5 (5 beoordeling(en)) Geef beoordeling

In het kort. Dorwest Scullcap & Valerian geeft u voor:
- Kalmering 
- Angsten
- Reisziekte

 


Verzendkosten

    • Gratis verzending vanaf €75, -
    • Bij bestellingen lager dan €75, - rekenen wij €3,95 verzendkosten.

Snelle levering

    • Voor 14:00 uur (op werkdagen) besteld is dezelfde dag verzonden! 

Natuurlijke kalmering voor hond en kat

Dorwest Scullcap & Valerian is een natuurlijk product. De tabletjes hebben een kalmerende en ontspannende werking op honden en katten, zonder dat het dier slaperig wordt of verdoofd raakt. Honden en katten zijn zodoende meer ontspannen en krijgen een betere concentratie. Dit maakt Dorwest Scullcap & Valerian ideaal voor het gebruik tijdens shows, behendigheid of bij sportieve activiteiten.

Dorwest Scullcap & Valeriaan wordt ook gegeven bij ruisfobieën, angsten in verband met reizen en reisziekte, vuurwerk, donder (onweer), geweerschoten (bij jacht bijvoorbeeld) en algemene prikkelbaarheid en hyperactiviteit. Ook in het specifieke geval van katers die territoriaal sproeien wordt Dorwest Scullcap & Valerian gegeven.

Bij reisziekte bij honden en katten

Honden en katten met wagenziekte/ reisziekte kunnen ook gebaat zijn bij Dorwest Scullcap & Valerian. Het helpt de angst en overmatig kwijlen tijdens het reizen te verminderen en verkleind zo de kans op wagenziekte bij de hond of kat. In deze situatie geeft u twee doseringen. Eén dosering à 2 tabletten per 5 kg lichaamsgewicht 12 uur voorafgaand aan de reis en één dosering à 2 tabletten per 5 kg lichaamsgewicht 2 uur voor aanvang van de reis.

Ingrediënten per tablet

Valeriaanextract 50 mg; Maretakextract 50mg; Scullcap (glidkruid) 30mg; Gentiaanextract 24 mg.

Toediening

Voor Scullcap en Valerian tabletten is de dosering 1 - 2 tabletten per 5 kg lichaamsgewicht per dag, idealiter gegeven in twee doseringen. Voor gebruik bij situaties die niet veel voorkomen maar wel spanning geven zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of wedstrijd, geef 12 uur en 2 uur vóór de gebeurtenis.
De tabletten zijn voorzien van een dunne suikercoating.

Niet aanbevolen
 te gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.
Vanaf een leeftijd van 8 weken toe te dienen.
Kan voor langere tijd worden gegeven.
100% natuurlijke ingrediënten.

Vanaf wanneer moet ik beginnen met het geven van Dorwest Scullcap & Valerian?

Hoe ernstiger de angst, hoe eerder u zou moeten beginnen, in sommige gevallen tot een maand vooraf. Voor gematigde angsten, begint u ongeveer 10 dagen vóór de verwachte slechtste nacht. Maar zelfs als u de dag van te voren of zomaar begint is het zo dat uw hond of kat er nog van profiteert.

Waarom zou ik producten van Dorwest gebruiken?

Dorwest is een Engels bedrijf en adviseert al meer dan 40 jaar met succes de Scullcap & Valerian tabletten aan haar klanten. Het is een product waarop u kunt vertrouwen.Scullcap en Valeriaan-tabletten zijn het enige plantaardige product dat in het Verenigd Koninkrijk door het Directoraat Veterinaire Medicijnen officieel is goedgekeurd om angst en nervositeit te verminderen bij honden en katten.

Contra-indicaties

Kan worden gegeven in combinatie met (andere) geneesmiddelen. Niet aanbevolen te gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie.
Lees voor gebruik de aanwijzingen op het etiket. Wanneer u niet zeker weet of u de producten kunt combineren neem dan contact op met uw dierenarts.

Beoordelingen (5)

Geef beoordeling

Deel

Kenmerken
Merk Dorwest
Inhoud verpakking 100 stuks
Productsoort Voedingssupplement
Te geven aan Honden Katten
Gericht op Angsten Nervositeit
Vorm Tabletten
Ingrediënten Valeriaanextract 50 mg; Maretakextract 50mg; Scullcap (glidkruid) 30mg; Gentiaanextract 24 mg
Natuurlijk product Ja

In het kort. Dorwest Scullcap & Valerian geeft u voor:
- Kalmering 
- Angsten
- Reisziekte