Dorwest Valerian Compound

  • Dorwest Valerian Compound
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
30 ml / 100 ml
Merk:
Dorwest
€ 12,95
Excl. BTW: € 10,70
Zonder beoordeling Geef beoordeling

Dorwest Valerian Compound * ideaal voor honden en katten bij vuurwerk

Bange, angstige, hyperactieve en gestressde honden en katten kunnen snel worden gekalmeerd met behulp van deze makkelijk te geven vloeistof met valeriaan van Dorwest.
Dorwest Valerian Compound is ideaal om uw hond of kat te helpen kalmeren bij harde knallen zoals bij vuurwerk.

De toediening van deze vloeistof is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo kan Dorwest Valerian Compound los gedruppeld worden in de bek, gegeven op het voer of doet u een paar druppels op het kussen of mand van de hond of kat. Dit kan dan leiden tot een meer ontspannen huisdier, waarmee bezoeken aan bijvoorbeeld de dierenarts, een autorit of verhuizing onmiddellijk minder stressvolle situaties worden.

Katten houden in het bijzonder van de geur van Valerian Compound, zodat de toediening echt niet eenvoudiger kan zijn. De geconcentreerde kruidenextracten die in deze vloeistof worden gebruikt, helpen ervoor te zorgen dat binnen een termijn van 30 minuten een merkbare maar kortstondige gedragsverandering optreedt zonder slaperigheid te veroorzaken. In situaties die een langere duur hebben, raden wij u aan om ook Scullcap en Valerian Tablets te geven. Als u geconfronteerd wordt met onverwachte gebeurtenissen als onweer of vuurwerk, heeft Valerian Compound een snelle werking en kan het ook worden gebruikt in combinatie met Scullcap en Valerian Tablets in bijzonder angstige situaties en voor fobische dieren.

Ingrediënten

Extracten van Vervain 50%, Valeriaanswortel 25%, Maretak 25%. 

Dosering

Kleine honden en katten 1/4 theelepel
Medium honden 1/2 theelepel
Grote honden 1 theelepel
Reuzenrassen 1 1/2 theelepel
Gegeven wanneer nodig. Het is niet aan te bevelen dat meer dan twee toedieningen van de genoemde hoeveelheid in een periode van 24 uur worden gegeven.

Toediening

Mengen met de voeding.
Niet te gebruiken tijdens dracht, zwangerschap of periode van zogen (afgifte van moedermelk) van huisdier.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Deel