Wederverkoper worden

Sana-Vesta: Importeur en groothandel in natuurlijke diervoeders, voedingssupplementen en snacks voor honden, katten en paarden

Sana-Vesta staat al meer dan dertig jaar voor natuurlijke kwaliteitsproducten op het gebied van voeding en voedingssupplementen voor honden, katten en paarden. Wij importeren en leveren alleen producten op natuurlijke basis van hoge kwaliteit. U kunt als ondernemer of groothandel producten rechtstreeks bij ons betrekken. Vraag hiervoor naar onze prijzen en voorwaarden.  

In Nederland en België is Sana-Vesta importeur van Kronch diervoeders en snacks en Dorwest Kruiden. Daarnaast voert Sana-Vesta onder eigen label een uitgebreide lijn voedingssupplementen en merken zoals Sanofor VeendrenkstofNature Dog Food, en Nature Cat Food.

Als verkooppunt krijgt u gratis verkoopondersteuning in de vorm van folders, posters en samples en vermelden wij u met bedrijfsnaam, adresgegevens en link op onze website in de storelocator (in het menu te vinden onder Verkooppunten) en wanneer van toepassing ook op de website van de merken zoals Kronch,  Nature Dog Food en Nature Cat Food.

Meer informatie en contact opnemen

Bij vragen over ons assortiment, leveringsvoorwaarden of onze prijslijst voor wederverkopers nodigen wij u uit om vrijblijvend contact op te nemen via het contactformulier, de e-mail of door telefonisch contact op te nemen op +31 (0)50 3091505.