Zakelijk

Als groothandel en importeur staat Sana-Vesta al meer dan dertig jaar voor - indien mogelijk natuurlijke - kwaliteitsproducten op het gebied van voeding en voedingssupplementen voor honden, katten en paarden. 
Onze insteek is om hoge kwaliteit producten te leveren op een zoveel mogelijk natuurlijke basis. 
Bovendien zijn onze producten (voor consumptie) vrij van kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen.

Sana-Vesta is voor de Nederlandse markt importeur van de volgende merken: Kronch diervoeders en snacks en Dorwest Kruiden.
Daarnaast voert Sana-Vesta onder eigen merk een uitgebreide lijn voedingssupplementen en zijn de merken Sanofor VeendrenkstofNature Dog Food, en Nature Cat Food eigendom van Sana-Vesta.

Wij bieden onze verkooppunten voor de meeste producten gratis verkoopondersteuning in de vorm van folders, posters en samples.
Daarnaast vermelden wij verkooppunten van onze producten op onze website in de "storelocator" en wanneer van toepassing ook op de website van de merken zoals Kronch,  Nature Dog Food en Nature Cat Food.

Contact opnemen

Bij vragen over ons assortiment, leveringsvoorwaarden of onze prijslijst voor wederverkopers kunt u vrijblijvend contact opnemen via de e-mail (sanavesta@sanavesta.nl) of telefonisch via +31 (0)50 3091505. Vermeld in uw e-mail alstublieft duidelijk uw bedrijfsgegevens zoals uw Kamer van Koophandel nummer.