Bezorgkosten en levertijd

Bezorgkosten en levertijd

Bezorgkosten:
Nederland en België: bij een bestelling met een bestelbedrag boven € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten en versturen wij uw bestelling gratis.
Bij bestellingen met een totaalbedrag lager dan €75,00 berekenen wij € 3,95 inclusief BTW aan verzendkosten.
 

Levertijd: 
Wij streven er naar bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. In de overige uitzonderlijke gevallen wordt de bestelling in 3 tot 4 werkdagen geleverd.
Bezorging geschiedt op maandag tot en met zaterdag en is afhankelijk van PostNL. Wij versturen van maandag tot en met vrijdag.

Transporteur:
Onze pakketten worden verstuurd met PostNL, in dat geval ontvangt u een mail zodra het pakket het  magazijn verlaat. U kunt uw bestelling volgen via de track & trace-code die u daarbij ontvangt. 
Grotere zendingen (op pallet) worden afgeleverd door vervoersbedrijf DGO uit Hoogeveen.

Niet thuis?
Indien u niet thuis bent biedt PostNL of de vervoerder de zending de volgende dag nog een keer aan. Mocht u ook deze levering missen dan kunt met de vervoerder een bezorgafspraak plannen. Hiervoor wordt u door de vervoerder middels een schriftelijke kennisgeving op de hoogte gesteld. Kijk op de website van PostNL voor de mogelijkheden indien u uw zending wenst af te halen op het postkantoor of een ander bezorgmoment wenst te kiezen.

Niet op voorraad:
Wij berichten u tijdig mocht een product onverhoopt niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar zijn. Voor een exacte levertijd van onze producten kunt u contact met ons opnemen.