Bezorgkosten en levertijd

Bezorgkosten en levertijd Sana-Vesta

Bezorgkosten:

Nederland en België: bij een bestelling met een bestelbedrag boven € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten en versturen wij uw bestelling gratis.
Bij bestellingen met een totaalbedrag lager dan €75,00 berekenen wij € 3,95 inclusief BTW aan verzendkosten.

Bestelbedrag groter dan €75,00 = gratis verzending.
Bestelbedrag lager dan €75,00 = €3,95 verzendkosten. 

Levertijd: 

Wij streven ernaar bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. In de overige uitzonderlijke gevallen wordt de bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen geleverd.
Bezorging geschiedt op maandag tot en met zaterdag en is afhankelijk van PostNL. Wij versturen van maandag tot en met vrijdag.
Op werkdagen (ma-vr) geldt: voor 14:00 uur geplaatste bestellingen worden op dezelfde dag nog verzonden.

Overzicht van leveringsdagen*:

Besteldag:           Dag van levering:
Maandag             Dinsdag
Dinsdag               Woensdag
Woensdag           Donderdag
Donderdag          Vrijdag
Vrijdag                  Zaterdag

*voor 14:00 uur geplaatste bestellingen

Transporteur:

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL, in dat geval ontvangt u een mail zodra het pakket het magazijn verlaat. U kunt uw bestelling volgen via de track & trace-code die u daarbij ontvangt. Grotere zendingen (op pallet) worden afgeleverd door vervoersbedrijf DGO uit Hoogeveen.


Niet thuis?
Indien u niet thuis bent biedt PostNL of de vervoerder de zending de volgende dag nog een keer aan. Mocht u ook deze levering missen dan kunt met de vervoerder een bezorgafspraak plannen. Hiervoor wordt u door de vervoerder middels een schriftelijke kennisgeving op de hoogte gesteld. Kijk op de website van PostNL voor de mogelijkheden indien u uw zending wenst af te halen op het postkantoor of een ander bezorgmoment wenst te kiezen.

Niet op voorraad:

Het kan helaas gebeuren dat een product niet voorradig is, natuurlijk streven wij ernaar dat wij altijd alle producten voorradig hebben. Wij berichten u daarom tijdig als een product onverhoopt niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar is. Voor exacte levertijden van onze producten kunt u contact met ons opnemen.

Bovenstaande is van toepassing voor verzending aan particuliere klanten - voor zakelijke bezorgkosten en levertijd: vraag naar onze leveringsvoorwaarden.