Bezorgkosten en levertijd

Verzendkosten

Nederland en België: bij een bestelling met een bestelbedrag boven € 75,00 berekenen wij geen verzendkosten en versturen wij uw bestelling gratis. Bij bestellingen met een totaalbedrag lager dan €75,00 berekenen wij € 3,95 inclusief BTW aan verzendkosten.

Bestelbedrag groter dan €75,00 = gratis verzending.
Bestelbedrag lager dan €75,00 = €3,95 verzendkosten. 

Levertijd

Wij streven er naar bestellingen binnen 2 werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. In uitzonderlijke gevallen wordt de bestelling binnen 3 tot 4 werkdagen geleverd. Bezorging geschiedt op maandag tot en met zaterdag. De exacte bezorgdatum is afhankelijk van de verwerking van de pakketten bij PostNL. Wij versturen bestellingen van maandag tot en met vrijdag.
Op werkdagen (ma-vr): voor 14:00 uur geplaatste bestellingen worden op dezelfde dag nog verzonden.

Overzicht van leveringsdagen*:

Besteldag Dag van levering
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

*voor 14:00 uur geplaatste bestellingen

Transport partners

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL, in dat geval ontvangt u een mail zodra het pakket het magazijn verlaat. U kunt uw bestelling volgen via de track & trace-code die u daarbij ontvangt. Grotere zendingen (op pallet) worden vervoerd door vervoersbedrijf Oegema Transport uit Dedemsvaart.

Bent u niet thuis of heeft u de bezorger gemist?
Indien u niet thuis bent biedt PostNL of de vervoerder de zending de volgende dag nog een keer aan. Mocht u ook deze levering missen dan kunt met de vervoerder een bezorgafspraak plannen. Hiervoor wordt u door de vervoerder middels een schriftelijke kennisgeving op de hoogte gesteld. Kijk op de website van PostNL voor de mogelijkheden indien u uw zending wenst af te halen op het postkantoor of een ander bezorgmoment wenst te kiezen.

Niet op voorraad

Het kan helaas gebeuren dat een product niet voorradig is, natuurlijk streven wij ernaar dat wij altijd alle producten voorradig hebben. Wij berichten u daarom tijdig als een product onverhoopt niet meer of tijdelijk niet meer leverbaar is. Voor exacte levertijden van onze producten kunt u contact met ons opnemen.

Bovenstaande is van toepassing voor verzending aan particuliere klanten - voor zakelijke bezorgkosten en levertijd: vraag naar onze leveringsvoorwaarden.