Sana-Vesta Frambozenblad voor Honden

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
100 / 200 / 500 stuks
Merk:
Sana-Vesta
€ 16,50
Excl. BTW: € 13,64
5/5 (2 beoordeling(en)) Geef beoordeling

In het kort. Frambozenblad geeft u voor de:
- Dracht
- Worp
- Schijndracht/ schijnzwanger

 


Verzendkosten

    • Gratis verzending vanaf €75, -
    • Bij bestellingen lager dan €75, - rekenen wij €3,95 verzendkosten.

Snelle levering

    • Voor 14:00 uur (op werkdagen) besteld is dezelfde dag verzonden! *Let op: vanwege COVID-19 is het druk bij PostNL. Hierdoor kan uw zending vertraging oplopen*

Frambozenblad voor honden

Een populair geboortehulpmiddel bij fokkers, het gebruik van frambozenblad tijdens de zwangerschap is al in de 6e eeuw gedocumenteerd en wordt nog steeds aanbevolen door gezondheids- en veterinaire professionals. Bij gebruik tijdens de zwangerschap ondersteunt frambozenblad de spieren van de baarmoeder. Frambozenblad doet dit door de spieren te versterken en te behouden ter voorbereiding op de geboorte.

Frambozenblad staat ook bekend om zijn hormoon balancerende eigenschappen en daarom zijn onze tabletten nuttig voor het ondersteunen van teven die fantoomzwangerschappen ervaren.

Hoe Raspberry Leaf-tabletten te gebruiken?

Om de teef voor te bereiden op het werpen, raden we aan om onze Raspberry Leaf Tablets drie weken na het dekken te gebruiken en door te gaan tot een week na het werpen.

Voor teven die fantoomzwangerschappen ervaren, geeft u frambozenbladtabletten vanaf het eerste teken dat ze in de loop van de zwangerschap komt en gaat u door gedurende 12 weken. Zorg ervoor dat u elk seizoen op deze manier doorgaat, tenzij ze gedekt is. Hoewel we aanbevelen om Raspberry Leaf-tabletten te gebruiken vanaf de eerste dag van de loopsheid van uw hond, kunnen ze nog steeds nuttig zijn als uw teef al tekenen van een fantoomzwangerschap vertoont.

Hoe werkt frambozenblad?

Raspberry Leaf-tabletten maken gebruik van frambozenbladextract van hoge kwaliteit, boordevol natuurlijke verbindingen om uw teef voor te bereiden op het werpen en om degenen te ondersteunen die fantoomzwangerschappen hebben.

Frambozenblad bevat:

• Fragarine - versterkt de baarmoeder
• IJzer - belangrijk voor de rode bloedcellen

• Tannines - ondersteunt normale stolling en tonen en behoudt de kracht van de voortplantingsorganen

• Vitaminen A, C, B, E, calcium en magnesium - allemaal belangrijk voor de zwangerschap, magnesium ondersteunt om de kracht van de baarmoederspieren te behouden. Vitamine B bij het reguleren van hormonen.

Wat is een fantoom- of schijnzwangerschap?

Valse, schijn, pseudo- of fantoomzwangerschappen kunnen niet-gecastreerde teven treffen als gevolg van een individuele reactie op normale hormonale veranderingen die samenhangen met haar loopsheid. Ze beginnen meestal na de eerste of tweede loopsheid en helaas, als uw hond hier de neiging toe heeft, zal ze waarschijnlijk jaar na jaar fantoomzwangerschappen krijgen. Situeties van licht onrustig gedrag tot extremere nestgewoonten zoals het dragen van speelgoed, het zoeken naar pups en depressie kunnen voorkomen. Er kunnen ook fysieke veranderingen optreden, waaronder een verandering in lichaamsvorm, vergrote spenen en zelfs melkproductie.

Onze Raspberry Leaf-tabletten kunnen uw hond ondersteunen om beter om te gaan met hormonale veranderingen door te ondersteunen bij het handhaven van een normaal evenwicht.

Toediening

Tijdens de dracht: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag vanaf de derde week van de zwangerschap tot een week na het werpen.
Ter ondersteuning tijdens een fantoomzwangerschap: 2 tabletten per 10 kg lichaamsgewicht per dag vanaf de start van het seizoen gedurende 12 weken.

Samenstelling Sana-Vesta Frambozenbladtabletten

150 mg frambozenbladpoeder per tablet. De tabletten bevatten geen suikers.

Verpakkingsgrootte Sana-Vesta Frambozenbladtabletten

Sana-Vesta Frambozenbladtabletten zijn verkrijgbaar in goed afsluitbare kunstof verpakkingen van 100 stuks, 200 stuks en 500 stuks.

Beoordelingen (2)

Geef beoordeling

Deel

Kenmerken
Merk Sana-Vesta
Variant Frambozenbladtabletten
Inhoud verpakking 100 stuks, 200 stuks, 500 stuks
Productsoort Voedingssupplement
Te geven aan Honden, katten
Gericht op Werpen pups, schijndracht
Vorm Tablet
Ingrediënten Frambozenbladpoeder
Graanvrij Ja
Natuurlijk product Ja

In het kort. Frambozenblad geeft u voor de:
- Dracht
- Worp
- Schijndracht/ schijnzwanger